RSS

Followers

KRIM IBU PUTIH


Salam..

 1 botol (15g)

Apa itu krim ibu putih?
- Merupakan booster untuk memutihkan wajah dan badan.

Boleh campur dengan produk lain?
- Boleh...

Ada kesan tak?
- Memang berkesan dalam mencerahkan kulit wajah dan badan. tak percaya? cubalah satu

Tahan Berapa lama?
- Kalau pakai satu badan, satu bekas tahan seminggu.. kalau pakai di muka, boleh tahan sebulan.

Harga?
- RM50 jer dear..dah siap include pos..S & S Rm55..

Halal ke?
- Halal uolss..

Produk ni sama macam produk lain ker?
- oooo.. yang tu kita tak boleh nak pastikan. So far, kami merupakan pioneer dalam ibu putih ni.

Macam mana nak pakai?
- Untuk hasil yang superb, pakai time malam. Campurkan dengan night cream ataupun body lotion..

Boleh beli borong?
- off courselah! pm/text 0135975040!:)
 




Kopi Pracampuran CAPPUCCINO Plus Vit C


Salam..


Kopi Pracampuran CAPPUCCINO Plus Vit C



RM50/box 15sachets..


Kopi langsing + kopi cantik!

Kandungan utama yg membuatkan anda langsing dgm cepat ialah CITRUS. Citrus: meningkatkan kadar metabolisme, menurunkan berat badan, mengawal selera makan, membakar lemak.

Antara kandungan kopi langsing ini ialah:

Kopi Arabika
Kopi Rabusta
Krimer Tanpa Tenusu
Gula Halus
Collagen Marine
Extract Glutathione
Vitamin C (Orange)
Ekstract Citrus
 

jom minum!


kelebihan dan khasiat Kopi Pracampuran CAPPUCCINO Plus Vit C..


Kandungan citrus dalam kopi pracampur cappucino + vit c blh mengurangkan risiko strok bagi wanita. Ini kajian, bukan kami reka. Jom minum...!!!
 
 *HALAL*SUCI*BERSIH*
KOPI CAPPUCINO COLLAGEN PLUS VITAMIN C
 
 
 TESTIMONI
 




 
 
 
Postage Fee : Rm6 Sem/ Rm9 Sbah Swak
 
PM/inbox/sms/whatsapp/email : 013 5975040 /syuhadasalleh@gmail.com
Nama :
Alamat :
No hp :
Item:
Kuantiti :
 
 
 thanks.. ^___________^




Maixara Slim Look


Salam.. 

satu produk lagi daripada Maixara (Mama Secret).. Maixara Slim Look , 250ml..




Mengandungi Vitamin C + Collagen + Cranberry + Avocado serta haruman Strawberry bertindak menyingkirkan lemak berlebihan serta dapat menegangkan kulit yg bermasalah...



HARGA 

RM89(wm) / RM94(em) 



TESTIMONI



Testimoni Pn Ainna Pengasas Maixara sbg Pengguna Maixara Slim Look (MSL).. dh guna selama hampir 3 bulan. Alhamdulillah dari 79kg kepada 65kg... InsyaAllah berkesan..




Untuk order,
lengkapkan maklumat di bawah ni :
Nama :
Alamat :
No hp :
Item :
Kuantiti :
&
PM/inbox/sms/whatsapp/email now: 013 5975040 /syuhadasalleh@gmail.com


Bayaran :
Maybank & CIMB
(no acc akan diberi selepas confirm order)
  
 

 

Zarra Gluta C


Salam.. 

 nak share satu produk baru yang bakal popular tak lama lagi..

Zarra Gluta C !


 Harga
RM 90.00 - SEMENANJUNG
RM 95.00 - SABAH SARAWAK


  • Disahkan Halal & Selamat
  • Sedap dimakan & dikunyah
  • Selamat Untuk Wanita Yang Mengandung & Menyusukan Bayi
  • Keluaran Bumiputera Islam
  • Pengilang Berstatus GMP
  • Terbukti Berkesan


✔ Mengandungi 36 tablet, 2 kali lebih efektif
✔ Boleh ditelah atau dikunyah
✔ Tiada masalah bagi mereka yang alahan
✔ Selamat untuk wanita mengandung &
✔ wanita menyusu badan
✔ Produk keluaran bumiputera islam
✔ Pengilang berstats GMP
✔ Halal dan selamat
✔ Berdaftar dengan KKM
✔ Kulit lebih anjal, gebu dan cerah
  



INFO Tentang Produk Gluta C.

Tablet dengan 10,000 mg (Glutathione, Pure Collagen, Vitamin C, Esktrak Grape Seed + Strawberry)

GLUTHATIONE 
 Formulasi hebat dengan diestrak daripada enzim buah-buahan segar dan berkualiti tinggi. Mampu membantu mencerahkan dan melembutkan kulit wajah. Ia juga mampu memulihkan struktur kulit dan wajah serta bertindak sebagai agen mencegah unsur radikal bebas.

Pure Collagen  
Kolagen marin (ikan talapia) yg mana merupakan sumber kolagen terbaik buat masa ini.Ia bersih dan halal mampu menganjalkan kulit dan bertindak sebagai anti-penuaan.

Vitamin C 
Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata. Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti.
 


10 SEBAB mengapa anda perlukan Gluta C

1) LEBIH kuantiti dari biasa iatu 36 tablet
2) Paling tinggi kandungan mg dari biasa iaitu 10,000mg
3) Boleh dimakan oleh lelaki mahupun perempuan
4) Kesan seawal 2-5 hari sahaja
5) Tablet boleh dikunyah seperti gula - gula
6) Rasa tablet yang sangat sedap
7) 1 kotak tahan untuk 1 bulan
8) Boleh dimakan sewaktu datang haid atau ibu sedang menyusu badan
9) Tiada kesan sampingan kerana 100% adalah daripada ekstrak buah-buahan
10) Buatan tempatan, Halal dan dijamin selamat!

  
Khasiat Produk Kecantikan Gluta C


<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/vazQkAvUVHM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Cara makan Zarra Gluta C 
  • 6 Hari pertama ( Hari pertama hingga Hari ke-enam)
         - 1 tablet pagi sebelum sarapan
         - 1 tablet malam sebelum tidur
  • Hari seterusnya
          - 1 tablet malam sebelum tidur
  • Pastikan perut kosong semasa mengambil Zarra Gluta C
  • Minum air putih/kosong banyak-banyak (bantu buang toksin - supaya cepat serap khasiat 
  • Tablet boleh dikunyah-kunyah, boleh dihisap, boleh ditelan...

 

Testimoni Zarra Gluta C

 
 Pengasas dan Pengguna Zarra Gluta C (gambar atas)

-Gambar SEBELUM & SELEPAS Puan Zarra sebelum & selepas ini telah disimpan dan kini didedahkan kepada umum selepas 2 minggu penggunaan. 


JOM ORDER SEKARANG !

PROMOSI : FREE GIFT + FREE POSTAGE !


Untuk order,

lengkapkan maklumat di bawah ni :
Nama :
Alamat :
No hp :
Item :
Kuantiti :

&

PM/inbox/sms/whatsapp/email now: 013 5975040 /syuhadasalleh@gmail.com


Bayaran :
Maybank & CIMB
(no acc akan diberi selepas confirm order)
 


 



PROMOSI Simply Slim Lotion


salam..


grab now!

 PROMOSI !!!

BERMULA 30 JANUARY-13 FEBRUARY (15 HARI) PROMOSI SIMPLYSLIM BESAR-BESARAN DIADAKAN!!!...

2 BOTOL SIMPLYSLIM (SEMENANJUNG)= RM130
2 BOTOL SIMPLYSLIM (SABAH/SARAWAK) = RM140

NP : RM 70 SEM/ RM75 SABAH/SWAK

& kepada 5 pembeli TERAWAL, anda akan dapat FREE GIFT !! sangat berbaloi !


berminat?

PM/inbox/sms/whatsapp/email now: 013 5975040 /syuhadasalleh@gmail.com
DEALER/DROPSHIP DIPERLUKAN !! jom daftar sekarang !

Produk Baru !! Simply Slim Firming & Slimming Lotion


Salam.. 



  Simply Slim Firming &amp; Slimming Lotion


 HARGA:

RM70 SEMENANJUNG
RM75 SABAH SARAWAK 


KENAPA HARUS ADA LOTION SIMPLYSLIM ??

- Lotion yang dirumus khas dengan buah peach serta campuran lemon
- Bau yang sangat segar dari buah lemon.. Memang semua boleh diterima hidung.Nak2 kalau ibu mengandung yg loya-loya mual-mual hidu je lotion ni terus segar
- Berkesan serta merta untuk melawaskan sistem penghadaman.So lepas makan tu sila sapu cepat2 kat perut untuk elakkan lemak tu bertempek kat perut...
- Tidak panas sebab lotion ni ada extra collagen..x panas, x hangat sangat..so bila pakai sejuk je..lepas 1-2jam baru kita rasa ianya meresap dlm isi dan bekerja untuk singkirkan lemak yg degil..best kan??
- Fungsi collagen untuk mengahluskan dan menggebukan kulit.so yg rasa kulit sensitif atau x tahan dengan kepanasan sangat elok kalau try lotion ni ..boleh sapu pd pipi dan dagu dengan selamat..sapu, usap,urut, tepuk-tepuk..esok tiada lg double chin! yess....
- Boleh disapu pd lengan, paha, perut, pinggul, pipi, dagu dan banyak lagi tempat yang anda rasakan berlemak
- Hari ini pakai, esok lusa jangan lupa ukur..kompem dah hilang 1-2 inci...wow...



dengar kata lagi hebat dari felinna? kalau nak tau, kenalah cuba sendiri..



SOALAN LAZIM DARI PELANGGAN KEPADA NAJEEHA BEAUTY SIMPLY SLIM

S1 : Apakah kandungan pada losyen ini?
J1 : Kandungan nya ialah Aloe Vera Extract, Sodium Edta, Acrylate, Iris Florientina Extract, Collagen, Glycerine, Capsaicin, Fragrance , Triethanolamine, Methylparaben, Ethlyparaben, Extra Collagen, Isobutlyparaben, RO Water, Campurah buah-buahan Peach dan Lemon.

S2 : Adakah kandungan ini merbahaya pada kulit ?
J2 : Jangan bimbang.Kandungan ini selamat dan sangat bagus untuk kulit wajah dan badan kerana kandungan buah peach yang segar mampu melembutkan kulit orang-orang Asia.

S3 : Adakah losyen ini sah KKM dan Halal?
J3 : Ye.Semua kandungan losyen ini halal dan dikilangkan oleh kilang yang terdiri daripada orang-orang Islam dan kami amat menitikberatkan kandungan supaya sah untuk dibawa solat.Kilang ini juga bertaraf GMP dan Sah Kementerian Kesihatan Malaysia. Jujur diingatkan untuk permulaan kami disyorkan menggunakan KKM kilang dahulu bagi melancarkan proses.. Seterusnya kami akan menggunakan KKM sendiri atas nama syarikat kami sendiri kerana KKm utk Najeeha Beauty masih dlm proses. Untuk mengelakkan menjadi isu, kami tidak meletakkan sebarang no KKM pd stiker kerana pelanggan akan memperkatakan kenapa no KKM lama dan akan datang ini berlainan NOT. Hanya bila sah mendapat KKM syarikat sendiri, kami akan printkan pd stiker.Jadi ianya bukan isu kerana kami mendapat kelulusan KKM atas kandungan yang kilang kami sediakan ;)

S4 :Apa kelebihan SimplySlim ini ?
J4 : SimplySlim ini mempunyai Extra Collagen serta gabungan buah-buahan lemon dan peach yang membuatkan ramai pelanggan suka kan baunya yang segar dan wangi.. dan yang paling penting collagen ini sangat membantu melembut dan menggebukan kulit . Extra collagen ini diminta sendiri oleh pengasas kerana kulitnya sensitive terhadap satu-satu product. Alhamdulillah collagen ini sangat membantu. Kanak-kanak juga boleh amalkan simplyslim untuk tujuan kembung perut , lenguh-lenguh dan sebagainya

S5 : Berapa lama akan Nampak kesan?
J5 : Bergantung kepada tahap kandungan lemak seseorang. Purata nya dalam masa 2-3hari sudah rasa kesan sudah efektif pada tubuh badan seperti seluar yang ketat sudah ada rasa longgar-longgar, dan sebagainya.

S6 : Ada kesan gemuk balik ke tidak jika berhenti sapu SimplySlim ini?
J6 : Tiada kesan gemuk balik atau bentuk badan kembali kepada asal kerana SS ini adalah losyen untuk mendapatkan kembali bentuk badan yang cantik, menarik sekaligus memecahkan lemak-lemak degil terkumpul.Jika disapu itu adalah satu bonus pada diri sendiri untuk kembali langsing dan sekaligus boleh mendapatkan kulit lembut, gebu dan halus.

S7 : Perlu diet ke tidak kalau sapu SimplySlim ni ?
J7 : Tidak perlu berlapar dan menyeksakan diri . Selepas makan anda boleh sapu simplyslim bagi mengawal bentuk badan dan cepat-cepat hapuskan lemak yang baru nak bertamu itu.hehe

S8 : Golongan mana yang boleh sapu SimplySlim ni ?
J8 : Lelaki dan perempuan semua boleh sapu. Kanak-kanak seumur 5 tahun ke atas pon boleh sapu pada perut kembung dan dada jika ada batuk-batuk. Perempuan mengandung boleh sapu pada mana-mana bahagian dan elakkan sapu di bahagian perut bagi mengelakkan proses pembesaran perut. Hehe.. Perempuan tengah berpantang bersalin sangat disarankan sapu SS ini kerana bagus mengurangkan rekahan pd perut dan mana-mana bahagian selepas bersalin .

S9 : Apakah fungsi SimplySlim ini selain untuk melangsingkan badan?

J9 : Fungsi utama SimplySlim adalah untuk memecahkan lemak, melangsingkan badan, membentuk badan yang ideal, menghilangkan rekahan selulit, menghilangkan rekahan kulit selepas bersalin, membentuk wajah /dagu supaya nampak runcing, melegakan perut kembung bagi kanak-kanak , menghilangkan lenguh-lenguh badan, melegakan sakit perut, dada dan etc, bagus utk pesakit strok, dll.

S10 : SimplySlim ni panas tak? Sesetengah produk saya pakai panas dan kulit jadi merah-merah
J10 : Tidak panas, kerana kami menggunakan extra collagen. Sesuai disapu pd kulit wajah dan tempat2 yang sensitif.. Rasa lembut dan dingin serta tidak terlalu panas.




 PROMOSI !!!

BERMULA 30 JANUARY-13 FEBRUARY (15 HARI) PROMOSI SIMPLYSLIM BESAR-BESARAN DIADAKAN!!!...

2 BOTOL SIMPLYSLIM (SEMENANJUNG)= RM130
2 BOTOL SIMPLYSLIM (SABAH/SARAWAK) = RM140

NP : RM 70 SEM/ RM75 SABAH/SWAK

&amp; kepada 5 pembeli TERAWAL, anda akan dapat FREE GIFT !! sangat berbaloi !

berminat?

PM/inbox/sms/whatsapp/email now: 013 5975040 /syuhadasalleh@gmail.com


DEALER DIPERLUKAN !! jom daftar sekarang !








SKIN79- Hot Pink BB Cream


Salam..

nak perkenalkan satu produk HOT SELLING di KOREA
Malaysia pon hot selling jugak sekarang nie ye..


SKIN79- Super Plus Beblesh Balm Hot Pink



Product Code: SPF25 PA++ 40g
Price : Rm 79.00 Rm45 + FREE POSTAGE !


Cuba SKIN 79 SUPER BEBLESH BALM BB CREAM.KRIM 3 FUNGSI di dalam 1 krim sahaja.HOT selling di KOREA ..

- MENCERAHKAN KULIT
- PELINDUNG SINAR UV
- ANTI PENUAAN 
untuk kesan kulit wajah cerah mulus,kulit yg anjal licin berseri .

Diperbuat dari pati tumbuhan campuran 3 bahan utama bunga matahari,beras perang & ekstract bunga ivy ..

Alami kesan kulit kulit wajah yg halus & tampil yakin walau dibawah panas terik
Memang berbaloi..!!!






Cara nak guna ~






so, apa tunggu lagi..jomlah order sekarang !

STOK TERHAD .. 10 botol sahaja buat masa sekarang ..siapa cepat dia dapat ye .


untuk order,

Nama :
Alamat :
No hp :
Item: Hot Pink BB Cream
Kuantiti :

PM/inbox/sms/whatsapp/email now: 013 5975040 /syuhadasalleh@gmail.com