Followers

VCO Catalyst mampu menghilangkan parut jerawat dan melembutkan kulit * WAJIB BACA*

As Salam...

meh nak citer lagi pasal VCO Catalyst..

dah nama pon blog yang menjual VCO Catalyst, so mesti sume pasal VCO la kan..

syu dah menggunakan VCO Catalyst nie selama hampir 2 minggu dan Alhamdulillah, banyak jugak perubahan yang berlaku dalam diri syu..

contohnya, muka dah tak berminyak macam selalu, parut jerawat pon semakin hilang..

selain tu, metabolisma badan pon tinggi..lancar je tiap-tiap hari..dah tak sembelit dah..hehe...

lagi satu, nak tido pon senang (dari dulu lagi sebenarnya)..cuma yang lainnya nak bangun tido senang sikit..

dulu sangat liat bangun tido tambah tambah time cuti..tapi, sekarang tak lagi..

cume kalau sangat letih tu, memang susah la nak bangun...

erm..bagi perempuan pulak, haid lebih teratur dan period pain atau senggugut pon dah berkurangan..

kalau tak mesti akan kena jugak dalam sehari tu..
Alhamdulillah, setakat nie syu rasa sangat berbaloi gunakan VCO Catalyst nie..

akak syu dan mak syu pon dah cuba untuk makan VCO jugak..

akak syu cakap muka dia pon dah kurang berminyak selepas menggunakan VCO nie..

baguslah kalau macam tu..

dan efffect yang syu paling harapkan bila makan VCO Catalyst nie, parut jerawat kat muka syu akan hilang..insyaAllah..syu akan terus mengamalkan VCO nie..

sebab VCO Catalyst bukanlah sejenis ubat, tapi sejenis supplemen macam vitamin2 yang lain..

so, ianya takkan membahayakan badan kita, insyaAllah...

jap..nielah CPM..
Duta VCO Catalyst..


selain tu, jom tengok testimoni lain..





daripada hayati nazri..salah seorang agent CPM..





nie pulak daripada Shila...
 


VCO CATALYST


HARGA: RM39.90  ( Semenanjung) 
                  RM43.90 ( Sabah & Sarawak )

tak termasuk postage fee ( RM7)


kalau berminat, hubungi syu melalui:~

email : syuhadasalleh@gmail.com
 no tel: 013-5975040

*STOK sentiasa ada..
* Barang akan diPOS setelah bayaran dibuat (menggunakan POSLAJU)
*No back-out buyer..serious buyer only.. tQ~

Promosi masih berjalan | STOK VCO masih ada

Salam...

untuk pengetahuan anda semua,


PROMOSI HEBAT 2 [ VCO RM39 + FREE GIFT]   

 

masih lagi berjalan...


stok tinggal lagi 9 kotak...

siapa cepat dia dapat...

jangan tunggu lama-lama lagi...

cepat-cepat beli...

buktikan keberkesanan VCO Catalyst dengan diri sendiri...

promosi nie mungkin akan berakhir dalam masa terdekat...


VCO CATALYST

HARGA: RM39.90     RM39   ( Semenanjung) 

                  RM43.90     RM43  ( Sabah & Sarawak ) 

dan..



utk pembelian 2 kotak dan ke atas..


anda akan dapat FREE GIFT..!!!!


postage fee adalah seperti biasa...


RM6 (1-2 kotak)


promosi adalah terhad...siapa cepat..dia dapat...

kalau berminat, hubungi syu melalui:~

email : syuhadasalleh@gmail.com


thanks..


STOK BARU DAH SAMPAI + PROMOSI HEBAT 2 [ VCO RM39 + FREE GIFT] masih ada

Salam...

Alhamdulillah...stok baru dah selamat sampai...

dan syu dah poskan kepada pelanggan yang dah lama order..

insyaAllah,esok akan sampai kepada korang..

maaf sebab lambat hantar...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

promosi 2 masih lagi berjalan....

stok masih ada sebanyak 13 kotak...

siapa cepat dia dapat..

maybe lepas habis 13 kotak nie, syu nak stop jual dah...

sebab syu dah nak masuk semester baru...

kalau sape nak beli..meh cepat beli sekarang..

masih ada sebanyak 13 kotak..

tak payah tunggu lama-lama lagi...

byee...

PROMOSI HEBAT 2 [ VCO RM39 + FREE GIFT]

Salam...

syu nak wat promosi hebat yang ke-2 pulak kali nie...

harga VCO Catalyst telah dikurangkan kepada:~

VCO CATALYST

HARGA: RM39.90     RM39   ( Semenanjung) 
                  RM43.90     RM43  ( Sabah & Sarawak ) 

dan..
utk pembelian 2 kotak dan ke atas..


anda akan dapat FREE GIFT..!!!!


postage fee adalah seperti biasa...


RM6 (1-2 kotak)


promosi adalah terhad...siapa cepat..dia dapat...

kalau berminat, hubungi syu melalui:~

email : syuhadasalleh@gmail.com

**stok baru akan sampai next week..jom order sekarang sebelum stok baru habis..



Stok Baru masih belum sampai | Harap Sabar menunggu

Salam..

kepada semua pembeli VCO Catalyst daripada Syu..
Syu nak maklumkan stok VCO Catalyst masih belum sampai lagi..

jadi, syu harap korang bersabar ye..

insyaAllah, next week stok baru akan sampai...

sampai-sampai je, syu terus poskan untuk korang yang dah order...

harap maaf ye..

p/s: esok maybe syu akan buat promosi lagi...
korang nak tak??

VCO Catalyst mendapat sambutan yang sangat HEBAT~! | Tawaran Hebat berakhir hari nie..

Salam..

Alhamdulillah..VCO Catalyst sangat hebat sambutannya..

Thanks kepada semua yang membeli VCO Catalyst daripada syu..

Sayang korang semua..hehe..

Dan, hari nie tawaran hebat yang berlangsung selama seminggu akan berakhir..

Rugi kalau korang tak beli sekarang…FREE POSTAGE tu..

So, apalagi..jom lah beli sekarang…

Ramai dah mengakui keberkesanan VCO Catalyst..

Anda bila lagi??
Aik?? Cam iklan lak..

okeh,tak mau cakap banyak-banyak..

So, kalau berminat dan nak order, senang je..

email : syuhadasalleh@gmail.com
 no tel: 013-5975040
 


*** serious buyer ONLY..
(ada yang cakap nak beli tapi lepas tu lesap macam tu je..)

Testimoni 5

Salam..

kat sini syu nak share testimoni terbaru VCO Catalyst lagi..

VCO Catalyst semakin tinggi permintaan sekarang nie..

nanti syu akan share satu lagi produk bagus daripada Catalyst..

memang superb giler lah..










untuk order,hubungi syu melalui:~


email : syuhadasalleh@gmail.com
 no tel: 013-5975040

PROMOSI HEBAT VCO CATALYST berakhir esok...

Salam...

esok, isnin (11/4/2011)...promosi hebat akan berakhir...

cepat..cepat..sebelum terlambat..

beli 2 kotak VCO atau lebih..

TIADA kos penghantaran..maksudnya penghantaran PERCUMA~!!

untuk Semenanjung dan juga S&S...


VCO CATALYST


HARGA: RM39.90  ( Semenanjung) 
                  RM43.90 ( Sabah & Sarawak )

tak termasuk postage fee ( RM6) 
FREE Postage Fee
 
jimat RM6~!!


kalau berminat, hubungi syu melalui:~

email : syuhadasalleh@gmail.com
 no tel: 013-5975040

Stok Baru VCO dah sampai~! jom order sekarang selagi PROMOSI masih ada..


Salam...

dua hari lepas, stok VCO baru aje sampai dekat syu..

so,jomlah order sekarang..selagi stok masih ada...

tambahan pula, sekarang tengah ada promosi hebat di blog syuhadacatalyst nie..

cepat3~!! selagi promosi masih ada...


klik sini---> PROMOSI HEBAT~!


VCO CATALYST


HARGA: RM39.90  ( Semenanjung) 
                  RM43.90 ( Sabah & Sarawak ) 
 

kalau berminat, hubungi syu melalui:~

email : syuhadasalleh@gmail.com
 no tel: 013-5975040
 

TAWARAN HEBAT~!!

Salam..

syu nak adakan satu promosi hebat nie..

beli 2 kotak VCO atau lebih..

TIADA kos penghantaran..maksudnya penghantaran PERCUMA~!!

untuk Semenanjung dan juga S&S...


VCO CATALYST


HARGA: RM39.90  ( Semenanjung) 
                  RM43.90 ( Sabah & Sarawak )

tak termasuk postage fee ( RM7) 
FREE Postage Fee


kalau berminat, hubungi syu melalui:~

email : syuhadasalleh@gmail.com
 no tel: 013-5975040

*** Promosi nie berlangsung mulai hari ini ( 5/4/2011) - 11/4/2011..
selama seminggu..


Testimoni 4

Salam..

another testimoni lagi..

diambil daripada CPM Honey Nurhaliza jugak..

 daripada Nadiah Azman..


daripada Nadzirah..

so,kalau berminat,emel syu di syuhadasalleh@gmail.com..


harga Semenanjung : RM39.90
                     S&S   :RM43.90


** STOK SENTIASA ADA...

Tracking Number

Salam...

sekarang, tracking number untuk pengeposan VCO Catalyst iaitu melalui poslaju akan diletakkan di tepi sidebar..

untuk memudahkan pembeli mengetahui perkembangan barang yang dipos..

contoh macam kat bawah ye...



jom zoom pulak...




jom beli VCO Catalyst ~!

Testimoni 3


Salam..

dah lama takde testimoni kan??

okeh..jom usha testimoni nie ye..

diambil daripada CPM Honey Nurhaliza..




daripada hayati nazri..salah seorang agent CPM..





nie pulak daripada Shila...


so,amacam...nak try tak VCO Catalyst nie??

email: syuhadasalleh@gmail.com


Jom Join Reddish Segmen : Blogshop Review

Salam..


klik banner utk join jgk..

nie blogshop syu:~


tQ kak Zie~!

sape nakm promote blogshop, jom lah join..

my 2nd Customer

Salam..

Alhamdulillah...ada jugak orang nak beli VCO Catalyst daripada syu..

selepas Dini, TK pon berminat nak beli..

TK beli 2 kotak sekaligus...

tQ ye TK~!!

header blog TK..