Followers

VCO Catalyst mampu menghilangkan parut jerawat dan melembutkan kulit * WAJIB BACA*

As Salam...

meh nak citer lagi pasal VCO Catalyst..

dah nama pon blog yang menjual VCO Catalyst, so mesti sume pasal VCO la kan..

syu dah menggunakan VCO Catalyst nie selama hampir 2 minggu dan Alhamdulillah, banyak jugak perubahan yang berlaku dalam diri syu..

contohnya, muka dah tak berminyak macam selalu, parut jerawat pon semakin hilang..

selain tu, metabolisma badan pon tinggi..lancar je tiap-tiap hari..dah tak sembelit dah..hehe...

lagi satu, nak tido pon senang (dari dulu lagi sebenarnya)..cuma yang lainnya nak bangun tido senang sikit..

dulu sangat liat bangun tido tambah tambah time cuti..tapi, sekarang tak lagi..

cume kalau sangat letih tu, memang susah la nak bangun...

erm..bagi perempuan pulak, haid lebih teratur dan period pain atau senggugut pon dah berkurangan..

kalau tak mesti akan kena jugak dalam sehari tu..
Alhamdulillah, setakat nie syu rasa sangat berbaloi gunakan VCO Catalyst nie..

akak syu dan mak syu pon dah cuba untuk makan VCO jugak..

akak syu cakap muka dia pon dah kurang berminyak selepas menggunakan VCO nie..

baguslah kalau macam tu..

dan efffect yang syu paling harapkan bila makan VCO Catalyst nie, parut jerawat kat muka syu akan hilang..insyaAllah..syu akan terus mengamalkan VCO nie..

sebab VCO Catalyst bukanlah sejenis ubat, tapi sejenis supplemen macam vitamin2 yang lain..

so, ianya takkan membahayakan badan kita, insyaAllah...

jap..nielah CPM..
Duta VCO Catalyst..


selain tu, jom tengok testimoni lain..





daripada hayati nazri..salah seorang agent CPM..





nie pulak daripada Shila...
 


VCO CATALYST


HARGA: RM39.90  ( Semenanjung) 
                  RM43.90 ( Sabah & Sarawak )

tak termasuk postage fee ( RM7)


kalau berminat, hubungi syu melalui:~

email : syuhadasalleh@gmail.com
 no tel: 013-5975040

*STOK sentiasa ada..
* Barang akan diPOS setelah bayaran dibuat (menggunakan POSLAJU)
*No back-out buyer..serious buyer only.. tQ~

9 comments:

toyolkiut said...

wah, bgus utk kulit ye..
mnarik tu..

SyUhAdA said...

@TK:aah,utk kulit pon bgus jgk...byk faedahnye makan VCO nie..hee~

Nadhirah-chan said...

dia ade tahap umur untuk pemakai tak ? contohnye kanak-kanak tak boleh pakai ke ......

Nashays said...

baru habis satu botol semalam..so far kesan nya belum laa obvoius lg tp part muka bminyak tu minyak mg kurang..skg ni alergi lak kua..bbintat2 kulit dibuatnya..gatal lak tu..rsnya ok ke tak tu ye?

SyUhAdA said...

@Nadhirah-chan:erm..yg tu syu x pasti plak..yg syu tau setakat nie remaja ngn org dewasa je yg bleh guna..knk2 x sure plak..

SyUhAdA said...

@Nashays:erm..ad jgk org yg mula2 pkai jd camtu..sbb proses nyahtoksin..lps tu nnti akan OK...

InaSazlan said...

alaaa...baru tahu.akak xde ke pos ntk oversea??egypt?

InaSazlan said...

akak.ubat ni mcm vitamin ek?ntk dimakan lah ek,bukan minyak sapu la ek

Anonymous said...

umur 15 tahun bole makan ke ??