Followers

SKIN79- Hot Pink BB Cream


Salam..

nak perkenalkan satu produk HOT SELLING di KOREA
Malaysia pon hot selling jugak sekarang nie ye..


SKIN79- Super Plus Beblesh Balm Hot Pink



Product Code: SPF25 PA++ 40g
Price : Rm 79.00 Rm45 + FREE POSTAGE !


Cuba SKIN 79 SUPER BEBLESH BALM BB CREAM.KRIM 3 FUNGSI di dalam 1 krim sahaja.HOT selling di KOREA ..

- MENCERAHKAN KULIT
- PELINDUNG SINAR UV
- ANTI PENUAAN 
untuk kesan kulit wajah cerah mulus,kulit yg anjal licin berseri .

Diperbuat dari pati tumbuhan campuran 3 bahan utama bunga matahari,beras perang & ekstract bunga ivy ..

Alami kesan kulit kulit wajah yg halus & tampil yakin walau dibawah panas terik
Memang berbaloi..!!!






Cara nak guna ~






so, apa tunggu lagi..jomlah order sekarang !

STOK TERHAD .. 10 botol sahaja buat masa sekarang ..siapa cepat dia dapat ye .


untuk order,

Nama :
Alamat :
No hp :
Item: Hot Pink BB Cream
Kuantiti :

PM/inbox/sms/whatsapp/email now: 013 5975040 /syuhadasalleh@gmail.com



LAMOR 2 -Drinkable Beauty Enhancement Injection


Salam..

nak share lagi produk best- Lamor 2..




kesan penggunaan 1 kotak


Rumusan Lamor2's merupakan krteknologi terkini dan termaju dari Korea Selatan. Selain daripada ramuan asid hialuronik, ramuan-ramuan lain seperti kolagen , vitamin C, sutera asid amino, kalsium karbonat dan 3 jenis Beri (blackberri, Kranberi dan serbuk buah elderberi). Keberkesanan adalah sangat memuaskan dimana nutrien-nutrien yang mudah larut dalam air boleh diserap terus oleh usus.



Ingredients:

Asid Hialuronik

•meningkatkan kelembapan kulit

•mengembalikan ketegangan kulit

•memulihkan keanjalan kulit

•meningkatkan fungsi hati



Sutera Asid Amino

•menurunkan paras kolesterol dan gula darah

•antioksida dan antivirus

•membaik pulih kelembapan dan ketegangan kulit

•menggalakkan rambut yang sihat dan licin



Vitamin C

•mencegah pigmentasi

•Memudarkan jeragat dan tompok-tompok hitam

•Menpercepatkan penyembuhan luka

•menguatkan saluran darah dan tulang



Kollagen

•memulihkan keanjalan kulit

•meningkatkan mutu rambut

•mencegah penuaan kulit

•Menguatkan kuku



"14 Hari Tranformasi kulit cantik sempurna"



Kebaikan Lamor 2

• mencegah kedutan

• memulihkan bentuk asal kulit

• memulihkan kemurungan wajah

• meningkatkan keanjalan kulit

• meningkatkan kelembapan kulit

• menolong megurangkan tekanan
• meningkatkan sistem imuniti badan
• Anti-kanser
• Anti-kencing manis


Cara Penggunaan

Mengambil 1 beg setiap hari sebelum makan

Untuk Rawatan : 1 atau 2 beg (memaksimumkan keberkesanan selepas 7-14 hari)

Pesakit dengan peyakit tenat harus mendapatkan nasihat daripada doktor sebelum mengambil produk ini.



Testimoni


1. from blogger Fyna 
 lagi banyak testimoni akan dikongsi nanti..


FAQ
 
Q : Lamor 2 ade berape dalam sekotak yea?
A : Sekotak ade 15 sachets

Q : Cara pemakaian Lamor2 macam mane?
A : (bergantung kepada skin condition) Selalunye 1 sachets setiap pagi. 30 mins sebelum sarapan


 Harga :


Harga Rm180 Sem/ Rm185 Sabah Swak  (15 sachets)
(including post + automatic membership)

Nak order,

PM/inbox/sms/whatsapp/email now: 013 5975040 /syuhadasalleh@gmail.com


TESTIMONI



Cheese Powder yang SEDAP !


Salam..

mesti ramaii yang pernah dengar pasal Cheese Powder nie kan?

dah ada yang pernah cuba ke? kalau belum,jomlah cuba..

hanya RM 14 / pack dengan berat sebanyak 200gm..

postage via PosEkspress 1kg = RM7  / Poslaju







Cara - cara untuk buat Cheese sos

1. Letakkan cheese powder dalam mangkuk


2. Masukkan air panas atau suam kedalam mangkuk yang mengandungi cheese powder tadi dan kacaukan hingga sebati dan larut (untuk sos yang pekat kurang kan air)

3. Siap untuk dimakan dengan potato wedges, nachos, nuggets, fries, salad, torti...
 
 
 
 
 
 
PROMOSI !!
 
until 20/10/2012 only~

Beli 5 pack = 1kg, FREE POSTAGE !

let's grab now!
 
email me : syuhadasalleh@gmail.com or sms/whatsapp :013-5975040
 
for serious buyer only ^________^
 
 

 

Felinna Inchloss - Lotion Wangi + Tak Panas

Salam..

aku nak tunjukkan satu produk baru keluaran Felinna iaitu Felinna Inchloss.. 

ianya sejenis slimming lotion yang boleh menguruskan lemak di badan..

Lotion nie adalah  keluaran tempatan, FELINNA INCHLOSS, tersangatlah best sebab :


WANGI ! 
TIADA BAHAN KIMIA!
MUDAH DIGUNAKAN!
TIDAK PANAS!
DIJAMIN BERKESAN!

TESTIMONI INCHLOSS


ini merupakan testimoni pengasasnya sendiri PN.FELINNA, jom baca testimoni beliau


Salam ♥ 


sila jangan shut down n fikir ini adalah virus ♥


hahha after hari tu upload gambar ramai yg cakap felinna propa plus ada gak yg cakap gambar gemuk tu adalah kakak,adik or sapa2 bukan felinna and ada gak yg cakap gambar kurus itu sebelum menjadi gemuk..
ok sy tahu gambar gemuk ni xfull tapi harap maaf masa mengalami masalah kegemukan tu memang i alergik ngan camera and confident terus hilang..so susah sgt nak cari gambar ni ha.. yups 3bulan lepas bersalin saya rasa sangat buruk okey! hingga jumpa inchloss and terfikir untuk buat jualan bagi membantu lebih ramai wanita yg takut makan pil.. takut nak minum minuman kurus tuh utk sama2 rasai kehebatan produk ni.. ya! SAYA BERJAYA TURUN 5KG DALAM 1 BULAN..dan saya semakin yakin walau bukan kembali ke berat asal saya masih xjemu2 sapu inchloss ke lemak2 yang masih bermahrajalela.. ada lagi 5kg untuk diturunkan.. jom sama2 inch loss and rasai kehebatan nya!


NOW XDE SAPA DAH NAK PERTIKAI ORIGINALITI GAMBAR KOT? HHE ITU SUAMI YANG SAMA.. XBESAR2 DAN ANAK YG SAMA YG MAKIN MEMBESAR.. JADI SILA TELITI DAN INI MEMANG SAYA..KALAU BUKAN SAYA XKAN SUAMI NAK PELUK KAN? ♥

Testimoni lain, boleh tengok di sini..



HARGA

  RM 75 /180 ml (sem)
            RM 80 /180 ml (sbh/swak)
 
so,jomlah beli sekarang ! produk ni sangat berkesan dan diakui ramai orang..

berminat?

PM/inbox/sms/whatsapp/email now: 013 5975040 /syuhadasalleh@gmail.com

Myracles Beauty : Spray & Soap Collagen

Salam..

Myracles Beauty : Spray & Soap



 Duta Produk MYRACLES BEAUTY

- Mizz Noor Hayati - 42 Tahun


Produk Tempatan/ Buatan Malaysia dan mendapat kerjasama dari FAMA di mana semua sumber collagen di dalam setiap produk Myracles Beauty dibekalkan oleh FAMA. Produk Myracles Beauty dikilangkan di Kedah-Bio, Kedah.


a) Myracles Collagen Spray (MC Spray)

3 - 5 minutes IMMEDIATE EFFECT...!!!
 
Kandungan: Oxygen water, aloe vera, extract buah delima dan rumpai laut.

Cara penggunaan MC Spray:-
1)Semburkan MC Spray ke seluruh bhgn muka (6-7 kali spray). (Boleh juga di spray ke bahagian leher).
2)Tepuk perlahan2 di seluruh bahagian muka  dgn menggunakan 2-3 jari.
3)Urut dgn lembut di bahagian bawah mata (3-4 kali).
4)Biarkan sehingga kering.


Kelebihan utama MC Spray:-  Kulit wajah akan rasa dan nampak lebih tegang,lebih cerah, lembap, muka nampak lebih runcing, lebih segar dan eye-bag akan berkurang @ hilang dalam masa 3-5 MINIT SAHAJA,Ia boleh bertindak sebagai Toner, moisturizer,UV Protector dan krim malam.

Apabila kita spraykan pada muka...Oxygen water yang bergetar akan terus menyerap dan membawa sekali Collagen ke dalam kulit dan terus berikan kesan dari sudut menegangkan kulit kita...sebab itu eye-bag boleh terus hilang...apabila kulit dibahagian bawah mata kita tegang...eye-bag pun akan hilang...

Konsep produk Myracles ialah membaikpulih sel kulit yg rosak , mneghidupkan sel2 mati dan menegangkan kulit...Ianya TIDAK akan mengelupaskan kulit JADI bila org yg ada masalah jerawat...sel yg lemah dibahagian yg ada jerawat akan dibaikpulihkan dan dlm masa yg sama apabila kulit menjadi semakin tegang dan sel kulit semakin kuat…jerawat akan lebih cepat kecut dan mempermudahkan utk menghilangkan kesan jerawat tersebut.

Untuk mereka yang mempunyai masalah "Open Pores"...tetap menggunakan konsep yg sama...dan apabila "Pores" menjadi lebih kecil maka akan kurang masalah kulit berjerawat...

Kelebihan Jangkamasa Panjang:
Anti-Aging (Anti-Penuaan), Lightening (Pencerahan kulit dari dalam), Whitening, Facial UpLift (Pembentukan semula rupa wajah secara semulajadi) dan membetulkan tona warna serta struktur kulit muka.







b) Myracles Collagen Soap (MC Soap)
Kandungan: Aloe vera, extract buah delima, rumpai laut dan sarang burung walit.

Cara penggunaan MC Soap.
1)Cucikan muka seperti biasa.
2)Sebelum bilas dengan air, biarkan untuk 30-60 saat.
3)Bilas dengan air dan lap sehingga kering sebelum menggunakan MC Spray.

Kelebihan MC Soap

Apabila menggunakan MC Soap, kulit akan rasa tegang, segar dan lembap serta menambahkan keberkesanan apabila menggunakan MC Spray.

Kesan Jangkamasa Panjang:

Penggunaan MC Soap yang berterusan akan membantu untuk mencerahkan kulit, menegangkan serta memberi kesan anti-penuaan.




Harga  MC Spray: RM 120(S'jung) RM 130 (Sbh/S'wak)
Harga 1 Set: RM 170(S'jung) RM 185 (Sbh/S'wak)


PM/inbox/sms/whatsapp now : 013 5975040/syuhadasalleh@gmail.com..ada harga promo + FREE POSTAGE!

Dealer diperlukan! Contact now kalau nak buat side income..
 

PROMOSI HEBAT BEUTSKIN ESSENCE!

PROMOSI BEUTSKIN ESSENCE - produk yang tengah HOT di pasaran!Beli 2 kotak BEUTSKIN ESSENCE + automatik jadi AHLI + FREE GIFT 2 PACK PURE MARINE COLLAGEN (bernilai Rm70) ..

Kelebihan jadi ahli..
1.Harga belian kedua & seterusnya hanyalah RM200..
2.Setiap belian dapat 6% komisen..
3. Banyak lagi......

Kelebihan pure marine collagen dan beutskin essence boleh dibaca dekat post sebelum ini..boleh search di google jugak..sumenye positif komen..

* promosi ini TERHAD utk 10 yang terawal sahaja..maksudnya yang dah buat payment..

*serius buyer ONLY..tak larat nak layan backout buyer..penat sihhh..So,tunggu apa lagi, yg terawal sahaja..rugi kalau terlepas promosi nie..

Pm/inbox/sms/whatsapp(kalau nk sms or whatsapp bleh pm mintak no fon ye) / syuhadasalleh@gmail.com

https://www.facebook.com/BeutskinEssenceMurah

Published with Blogger-droid v2.0.6

Promosi VCO Catalyst


Salam..

sebelum tu, KLIK SINI dulu..thanks..

aku nak buat promosi untuk VCO Catalyst..




Beli 2 botol VCO Catalyst (Rm80) dan dapat FREE POSTAGE !!

promosi selama seminggu [ 13/6/12-20/6/12 ]


email ke :

syuhadasalleh@gmail.com

CEPAT, sebelum terlambat..


** SERIOUS BUYER ONLY !




Tony Moly Lip Tint

Salam.. 

aku nak perkenalkan satu produk baru daripada Korea..actually, tak baru sangat, aku je yang baru tau sebenarnya..

produk nie bernama Tony Moly Lip Tint ..


Tony Moly Lip Tint (5ml)


Unlike lip gloss, lip tint is not thick or sticky but still makes your lips look gorgeous! Don't be put off by the how red the tint looks in the bottle! Lip tint actually gives your lips a nice, natural finish. Also can be use as cheek stain.




Botol yang sangat cute..




Cara nak pakai/guna..






 contoh orang yang menggunakan Tony Moly Lip Tint



Ada 2 jenis colour :

  1)Red Apple
2)Cherry Pink
 
 
 
 Perbezaan 2 jenis colour nie..




 memang HOT kan??
 
 
 
 
 
 
 
 SHE'S USING CHERRY PINK :)
 
 
CARA GUNA
 
 
For Lip -Just spot on your lips and spread it for natural look and you can apply sheer lipgloss after the tint.
 
For Cheek - Apply three dots to the apples of your cheeks and blend quickly with fingertips. Add a few more dots for deeper color.
 
Tony Tint contains jojoba oil be absorbed into lip quickly, helps regeneration of cells, and promotes moisturizing skin and elasticity.Main Ingredient: Jojoba oil, Stevia extract Made In KOREA  ..
 
 
HARGA 
 
 Rm15/pcs


 kira murah jugak nie tau..boleh tahan selama sebulan lebih , insyaAllah..

harga belum termasuk postage lagi..kalau beli 3 dan ke atas akan dapat FREE POSTAGE ..

so, tunggu apa lagi..jomlah order sekarang !


CARA ORDER

kalau berminat, boleh emel dekat aku :

syuhadasalleh@gmail.com

dan lengkapkan maklumat di bawah nie ye..


Nama :
Alamat :
No hp :
Colour : Cherry Pink (ada Cherry pink je setakat nie)
Kuantiti :



Cepat, sebelum terlambat..STOK TERHAD..

Bedak Arab (Kokuryu Super Summer Cake)

Salam..

Kokuryu Super Summer Cake atau nama mudahnya Bedak Arab adalah produk kecantikan yang baru diperkenalkan di Malaysia..

Bedak Arab nie adalah produk dari Jepun, hasil kajian di Filipina Cherry Laboratory.

Setakat nie, banyak juga info yang aku cari pasal Bedak Arab ni..

memang semuanya komen positif lah..

dekat bawah nie ada sedikit informasi mengenai bedak arab nie..




BEDAK ARAB (Kokuryu Super Summer Cake)


Sangatlah senang dipakai. Beberapa minit menjadikan kulit muka seakan-akan kita pernah masuk kelas make up!

Akan kelihatan lembut, gebu, bercahaya, berseri, cun dan yang penting terasa ringan di muka (tak melekit lansung!)

TAK PERLU PAKAI APA-APA KRIM LAGI!

1. Bedak ini 3 dalam 1: mouisturizer, foundation n alas bedak...sangat jimat!

2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya,
Sesiapa sahaja sesuai pakai.

3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah.

4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda.

5. Mengecutkan jerawat. (ini yang aku suka ! haha..)

6. Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik.

7. Tahan Selama lebih 8 jam.

8. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit.

9. Suci dan Halal, boleh dibawa solat.

10. Sesuai untuk semua aktiviti. Santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap.

bagi wanita-2 yang nak tukar bedak compact baru ke atau tercari-2 bedak compact mana yang sesuai dengan kulit anda, boleh lah cuba bedak arab ni..


---> kalau berminat, boleh PM syu ye..

syuhadasalleh@gmail.com

PRE-ORDER VCO CATALYST


Salam..

Pre-order ini bermula 25 April – 29 April 2012 .

PROMOSI HEBAT 

BELI 3 KOTAK VCO CATALYST + FREE POSTAGE = RM120 ONLY ( save RM6 )

For the first 5 buyers ( dikira setelah membuat pembayaran ) akan dapat FREE GIFT  !

So, jomlah order sekarang .. Berbaloi- baloi..beli terus utk 3 bulan,tak pon boleh share dengan kawan-2..

Bayaran perlu dibuat sebelum 29 April 2012 ..Maklumat pembayaran akan diberikan setelah confirm order..


Pm me : syuhadasalleh@gmail.com

title : Pre-order VCO Catalyst

Notes :
  •        Serious Buyer ONLY
  •         Ready stok belum sampai lagi, tapi kalau nak juga syu tolong boleh belikan dari kawan.
  •     Barang akan dipos pada 30 April 2012.


THANKS !

 p/s: jom daftar Hztours !

Jom like Fan Pages Syuhada Shop !


Salam..

syu baru aje buat fanpages untuk blogshop nie..

so, jomlah ramai-2 LIKE ye..



Ada kat tepi sidebar.

Thanks a LOT..


Lomo Aquapix hanya RM40 ONLY including postage


Salam..

jom tengok gambar-2 LOMO yang cute nie..

White


Light Blue

Light pink

Lime Green

Orange

Purple

Red



Yellow
 


Nemo
 


Flowery
 

Spongebob

Stripes love

Winnie the pooh




The films


Berminat ? Jom tempah. Pre order :  23 April -5  Mei 2012 ..
Seminggu selepas 5 Mei 2012 LOMO akan sampai di rumah anda .

 Cara order:~

Emelkan maklumat seperti berikut ;

  1. Full name
  2. Alamat rumah
  3. No. telefon
  4. Nama camera
  5. Emel
Hantar kan maklumat tersebut ke syuhadasalleh@gmail.com

  Harga : ~

        RM40 for  camera+ shipping

  RM50 for  camera+films+shipping

      RM10 for each film

   RM7 for shipping

Bayaran : ~

Maybank
( Details akan diberi selepas confirm order )

* Serious buyer ONLY..thanks..


CEPAT !! sebelum 5 Mei 2012 ..

Jom beli VCO Catalyst !


Salam..


mesti ramai yang dah tahu pasal kebaikan dan keberkesanan VCO Catalyst nie kan??

so, apa tunggu lagi..jomlah order dan gunakan sekarang!

testimoni pelanggan boleh dibaca di sini..


VCO CATALYST

 
HARGA: RM39.90  ( Semenanjung) 
                  RM43.90 ( Sabah & Sarawak )


tak termasuk postage fee ( RM6)


kalau berminat, hubungi syu melalui:~

email : syuhadasalleh@gmail.com
 
 
jangan lepaskan peluang yang ada ! bye.