Followers

Cheese Powder yang SEDAP !


Salam..

mesti ramaii yang pernah dengar pasal Cheese Powder nie kan?

dah ada yang pernah cuba ke? kalau belum,jomlah cuba..

hanya RM 14 / pack dengan berat sebanyak 200gm..

postage via PosEkspress 1kg = RM7  / Poslaju







Cara - cara untuk buat Cheese sos

1. Letakkan cheese powder dalam mangkuk


2. Masukkan air panas atau suam kedalam mangkuk yang mengandungi cheese powder tadi dan kacaukan hingga sebati dan larut (untuk sos yang pekat kurang kan air)

3. Siap untuk dimakan dengan potato wedges, nachos, nuggets, fries, salad, torti...
 
 
 
 
 
 
PROMOSI !!
 
until 20/10/2012 only~

Beli 5 pack = 1kg, FREE POSTAGE !

let's grab now!
 
email me : syuhadasalleh@gmail.com or sms/whatsapp :013-5975040
 
for serious buyer only ^________^
 
 

 

Felinna Inchloss - Lotion Wangi + Tak Panas

Salam..

aku nak tunjukkan satu produk baru keluaran Felinna iaitu Felinna Inchloss.. 

ianya sejenis slimming lotion yang boleh menguruskan lemak di badan..

Lotion nie adalah  keluaran tempatan, FELINNA INCHLOSS, tersangatlah best sebab :


WANGI ! 
TIADA BAHAN KIMIA!
MUDAH DIGUNAKAN!
TIDAK PANAS!
DIJAMIN BERKESAN!

TESTIMONI INCHLOSS


ini merupakan testimoni pengasasnya sendiri PN.FELINNA, jom baca testimoni beliau


Salam ♥ 


sila jangan shut down n fikir ini adalah virus ♥


hahha after hari tu upload gambar ramai yg cakap felinna propa plus ada gak yg cakap gambar gemuk tu adalah kakak,adik or sapa2 bukan felinna and ada gak yg cakap gambar kurus itu sebelum menjadi gemuk..
ok sy tahu gambar gemuk ni xfull tapi harap maaf masa mengalami masalah kegemukan tu memang i alergik ngan camera and confident terus hilang..so susah sgt nak cari gambar ni ha.. yups 3bulan lepas bersalin saya rasa sangat buruk okey! hingga jumpa inchloss and terfikir untuk buat jualan bagi membantu lebih ramai wanita yg takut makan pil.. takut nak minum minuman kurus tuh utk sama2 rasai kehebatan produk ni.. ya! SAYA BERJAYA TURUN 5KG DALAM 1 BULAN..dan saya semakin yakin walau bukan kembali ke berat asal saya masih xjemu2 sapu inchloss ke lemak2 yang masih bermahrajalela.. ada lagi 5kg untuk diturunkan.. jom sama2 inch loss and rasai kehebatan nya!


NOW XDE SAPA DAH NAK PERTIKAI ORIGINALITI GAMBAR KOT? HHE ITU SUAMI YANG SAMA.. XBESAR2 DAN ANAK YG SAMA YG MAKIN MEMBESAR.. JADI SILA TELITI DAN INI MEMANG SAYA..KALAU BUKAN SAYA XKAN SUAMI NAK PELUK KAN? ♥

Testimoni lain, boleh tengok di sini..



HARGA

  RM 75 /180 ml (sem)
            RM 80 /180 ml (sbh/swak)
 
so,jomlah beli sekarang ! produk ni sangat berkesan dan diakui ramai orang..

berminat?

PM/inbox/sms/whatsapp/email now: 013 5975040 /syuhadasalleh@gmail.com

Myracles Beauty : Spray & Soap Collagen

Salam..

Myracles Beauty : Spray & Soap



 Duta Produk MYRACLES BEAUTY

- Mizz Noor Hayati - 42 Tahun


Produk Tempatan/ Buatan Malaysia dan mendapat kerjasama dari FAMA di mana semua sumber collagen di dalam setiap produk Myracles Beauty dibekalkan oleh FAMA. Produk Myracles Beauty dikilangkan di Kedah-Bio, Kedah.


a) Myracles Collagen Spray (MC Spray)

3 - 5 minutes IMMEDIATE EFFECT...!!!
 
Kandungan: Oxygen water, aloe vera, extract buah delima dan rumpai laut.

Cara penggunaan MC Spray:-
1)Semburkan MC Spray ke seluruh bhgn muka (6-7 kali spray). (Boleh juga di spray ke bahagian leher).
2)Tepuk perlahan2 di seluruh bahagian muka  dgn menggunakan 2-3 jari.
3)Urut dgn lembut di bahagian bawah mata (3-4 kali).
4)Biarkan sehingga kering.


Kelebihan utama MC Spray:-  Kulit wajah akan rasa dan nampak lebih tegang,lebih cerah, lembap, muka nampak lebih runcing, lebih segar dan eye-bag akan berkurang @ hilang dalam masa 3-5 MINIT SAHAJA,Ia boleh bertindak sebagai Toner, moisturizer,UV Protector dan krim malam.

Apabila kita spraykan pada muka...Oxygen water yang bergetar akan terus menyerap dan membawa sekali Collagen ke dalam kulit dan terus berikan kesan dari sudut menegangkan kulit kita...sebab itu eye-bag boleh terus hilang...apabila kulit dibahagian bawah mata kita tegang...eye-bag pun akan hilang...

Konsep produk Myracles ialah membaikpulih sel kulit yg rosak , mneghidupkan sel2 mati dan menegangkan kulit...Ianya TIDAK akan mengelupaskan kulit JADI bila org yg ada masalah jerawat...sel yg lemah dibahagian yg ada jerawat akan dibaikpulihkan dan dlm masa yg sama apabila kulit menjadi semakin tegang dan sel kulit semakin kuat…jerawat akan lebih cepat kecut dan mempermudahkan utk menghilangkan kesan jerawat tersebut.

Untuk mereka yang mempunyai masalah "Open Pores"...tetap menggunakan konsep yg sama...dan apabila "Pores" menjadi lebih kecil maka akan kurang masalah kulit berjerawat...

Kelebihan Jangkamasa Panjang:
Anti-Aging (Anti-Penuaan), Lightening (Pencerahan kulit dari dalam), Whitening, Facial UpLift (Pembentukan semula rupa wajah secara semulajadi) dan membetulkan tona warna serta struktur kulit muka.







b) Myracles Collagen Soap (MC Soap)
Kandungan: Aloe vera, extract buah delima, rumpai laut dan sarang burung walit.

Cara penggunaan MC Soap.
1)Cucikan muka seperti biasa.
2)Sebelum bilas dengan air, biarkan untuk 30-60 saat.
3)Bilas dengan air dan lap sehingga kering sebelum menggunakan MC Spray.

Kelebihan MC Soap

Apabila menggunakan MC Soap, kulit akan rasa tegang, segar dan lembap serta menambahkan keberkesanan apabila menggunakan MC Spray.

Kesan Jangkamasa Panjang:

Penggunaan MC Soap yang berterusan akan membantu untuk mencerahkan kulit, menegangkan serta memberi kesan anti-penuaan.




Harga  MC Spray: RM 120(S'jung) RM 130 (Sbh/S'wak)
Harga 1 Set: RM 170(S'jung) RM 185 (Sbh/S'wak)


PM/inbox/sms/whatsapp now : 013 5975040/syuhadasalleh@gmail.com..ada harga promo + FREE POSTAGE!

Dealer diperlukan! Contact now kalau nak buat side income..
 

PROMOSI HEBAT BEUTSKIN ESSENCE!

PROMOSI BEUTSKIN ESSENCE - produk yang tengah HOT di pasaran!Beli 2 kotak BEUTSKIN ESSENCE + automatik jadi AHLI + FREE GIFT 2 PACK PURE MARINE COLLAGEN (bernilai Rm70) ..

Kelebihan jadi ahli..
1.Harga belian kedua & seterusnya hanyalah RM200..
2.Setiap belian dapat 6% komisen..
3. Banyak lagi......

Kelebihan pure marine collagen dan beutskin essence boleh dibaca dekat post sebelum ini..boleh search di google jugak..sumenye positif komen..

* promosi ini TERHAD utk 10 yang terawal sahaja..maksudnya yang dah buat payment..

*serius buyer ONLY..tak larat nak layan backout buyer..penat sihhh..So,tunggu apa lagi, yg terawal sahaja..rugi kalau terlepas promosi nie..

Pm/inbox/sms/whatsapp(kalau nk sms or whatsapp bleh pm mintak no fon ye) / syuhadasalleh@gmail.com

https://www.facebook.com/BeutskinEssenceMurah

Published with Blogger-droid v2.0.6