Followers

Felinna Inchloss - Lotion Wangi + Tak Panas

Salam..

aku nak tunjukkan satu produk baru keluaran Felinna iaitu Felinna Inchloss.. 

ianya sejenis slimming lotion yang boleh menguruskan lemak di badan..

Lotion nie adalah  keluaran tempatan, FELINNA INCHLOSS, tersangatlah best sebab :


WANGI ! 
TIADA BAHAN KIMIA!
MUDAH DIGUNAKAN!
TIDAK PANAS!
DIJAMIN BERKESAN!

TESTIMONI INCHLOSS


ini merupakan testimoni pengasasnya sendiri PN.FELINNA, jom baca testimoni beliau


Salam ♥ 


sila jangan shut down n fikir ini adalah virus ♥


hahha after hari tu upload gambar ramai yg cakap felinna propa plus ada gak yg cakap gambar gemuk tu adalah kakak,adik or sapa2 bukan felinna and ada gak yg cakap gambar kurus itu sebelum menjadi gemuk..
ok sy tahu gambar gemuk ni xfull tapi harap maaf masa mengalami masalah kegemukan tu memang i alergik ngan camera and confident terus hilang..so susah sgt nak cari gambar ni ha.. yups 3bulan lepas bersalin saya rasa sangat buruk okey! hingga jumpa inchloss and terfikir untuk buat jualan bagi membantu lebih ramai wanita yg takut makan pil.. takut nak minum minuman kurus tuh utk sama2 rasai kehebatan produk ni.. ya! SAYA BERJAYA TURUN 5KG DALAM 1 BULAN..dan saya semakin yakin walau bukan kembali ke berat asal saya masih xjemu2 sapu inchloss ke lemak2 yang masih bermahrajalela.. ada lagi 5kg untuk diturunkan.. jom sama2 inch loss and rasai kehebatan nya!


NOW XDE SAPA DAH NAK PERTIKAI ORIGINALITI GAMBAR KOT? HHE ITU SUAMI YANG SAMA.. XBESAR2 DAN ANAK YG SAMA YG MAKIN MEMBESAR.. JADI SILA TELITI DAN INI MEMANG SAYA..KALAU BUKAN SAYA XKAN SUAMI NAK PELUK KAN? ♥

Testimoni lain, boleh tengok di sini..



HARGA

  RM 75 /180 ml (sem)
            RM 80 /180 ml (sbh/swak)
 
so,jomlah beli sekarang ! produk ni sangat berkesan dan diakui ramai orang..

berminat?

PM/inbox/sms/whatsapp/email now: 013 5975040 /syuhadasalleh@gmail.com

0 comments: